Van talent naar waarde

Met Agile Performance Management helpen we jou organisatie met versnellen. Met onze software breng jij jou talent in lijn met jouw strategische plannen. Door talent aan waarde te koppelen, wordt jouw organisatie ondersteund om flexibeler te worden en sneller in te spelen op veranderingen.

jason-goodman-tHO1_OuKbg0-unsplash
thisisengineering-raeng-TXxiFuQLBKQ-unsplash

Hoe Agile performance management jouw organisatie helpt versnellen!

Door de medewerker centraal te stellen en te focussen op het creëren van waarde in een cultuur waarin mensen het vertrouwen hebben om elkaar feedback te geven en gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen, wordt de impact van menselijk talent en de empowerment van de organisatie vergroot.

Feedback journey

Werken aan persoonlijke groeiplannnen op basis van de resultaten van de (mini)assesments en het beoordelen van de groei door middel van regelmatige self assesments.
 

Learning/performance journey

Controle nemen over de groei van medewerkers door regelmatige evaluatie en feedback vanuit de organisatie.
 

Employee experience

Door regelmatig medewerkers betrokkenheid te meten creëer en verbeter je verbinding met medewerkers. 
 

Waarom zou jij kiezen voor Agile Performance Management?

jason-goodman-X8H8vPcelPk-unsplash

Stimuleer de groei van jouw organisatie 

Volgens onderzoek van het World Economic Forum zal 42% van de beroepsbevolking over een paar jaar niet meer in staat zijn om het werk te doen waarvoor ze zijn opgeleid als gevolg van de digitalisering van de wereld. Het creëren van een meer diverse en diep gemotiveerde talentenbasis zal de organisatie helpen om flexibeler te zijn in haar personeelsbestand en om sneller te groeien en haar doelen te overtreffen.
 

Verbeter de groei van uw medewerker

Door de digitalisering van de wereld worden rollen meer uitgesplitst en vloeiender. Werk zal eerder gedefinieerd worden in termen van vaardigheden in plaats van vaste functieprofielen. Om te kunnen blijven groeien in de strategische doelen, moeten organisaties hun medewerkers om- en bijscholen. Door de groei van je medewerkers centraal te stellen, verklein je de vaardigheidskloof en bereid je je voor op de gedigitaliseerde toekomst van je organisatie.
jason-goodman-Q2oM1Th0coA-unsplash
jason-goodman-0K7GgiA8lVE-unsplash

Verbeter de employee journey

Gepersonaliseerde en motiverende medewerkerservaringen zullen niet alleen de individuele prestaties versterken, maar ook de prestaties van het team en de organisatie. Organisaties die positieve werknemerservaringen creëren, hebben 1,3 keer meer kans om hun doelen te overtreffen. (Het nieuwe mogelijk: hoe HR kan helpen bouwen aan de organisatie van de toekomst, Mc Kinsey).
 

Vraag een demo aan!

Wil je weten wat Agile Performance Management voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een demo aan waar we kunnen laten zien hoe Agile Cockpit jouw kan helpen om de groei van jouw medewerkers en organisatie te versnellen.