Atlassian Consultancy

Als Solution Partner van Atlassian hebben we meerdere jaren ervaring met het implementeren en optimaliseren van Atlassian tooling bij onze klanten. We helpen onze klanten om Atlassian tooling toe te passen in hun Agile organisaties en hiermee hun organisatie effectief in te richten.

 

Onze gecertificeerde Atlassian consultants kennen de Atlassian suite van A tot Z en weten hoe ze de Atlassian tools in moeten zetten om een organisatie zo effectief en transparant mogelijk te laten samen werken.

shutterstock_1086491867

Atlassian helpdesk

Onze helpdesk genaamd 'Atlassian Support' is ideaal voor bedrijven die geen vaste support nodig hebben, maar met ons willen schakelen wanneer het nodig is. Wij gebruiken hiervoor een strippenkaart model, waardoor u voor een vast tarief per maand of per inzet bent verzekerd van support. je kunt voor al jouw aanvragen bij ons helpdesk terecht. 

Jira implementatie & optimalisatie

Weet je niet waar je moet starten met jouw Jira implementatie? Wij helpen jouw met de implementatie en configuratie van de Atlassian producten en zorgen dat deze naadloos aansluiten op de processen binnen jouw organisatie. We helpen jou met een schaalbare en beheersbare omgeving te creëren die jou de juiste performance biedt. Onze jarenlange ervaring met Atlassian helpt jou om issues te voorkomen.

jason-goodman-vbxyFxlgpjM-unsplash

Jira training

Met onze Jira trainingen zorgen we dat de kennis binnen jouw organisatie van de Atlassian suite op peil blijft. Door onze praktische trainingen krijg je kennis die je direct kan de praktijk kan toepassen. We zorgen er voor dat Atlassian geen geheimen meer voor jouw kent.

Jira-icon-blue

Migraties 

Ongeacht hoe complex jouw omgeving is, Agile Cockpit helpt jouw data soepel te migreren naar jouw Jira omgeving. We helpen jouw met het opstellen van een migratieplan, het uitvoeren van proefmigraties en het uitvoeren van de uiteindelijke migratie.

Licentiemanagement

Weet jij niet welke Atlassian licenties je nodig hebt? Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken in de Atlassian licenties en beheren deze voor jou. Op deze manier heb jij niet de administratieve rompslomp maar profiteer je wel van alle voordelen van jouw Jira licenties.

jason-goodman-IQY_q-RqaIo-unsplash

Meer leren over Atlassian solutions?

Meld je aan voor onze Atlassian Webinar "Best practices of Atlassian implementaties" en kom alle te weten over Atlassian solutions en implementaties.