PI-planning full dependency tracking én support

Agile Cockpit is dé tool voor het in kaart brengen van afhankelijkheden in jouw roadmap en kwartaal plan. Ideaal om tijdens jouw volgende PI-planning de afhankelijkheden te visualiseren in een digitale tool die de resultaten ook nog eens 1 op 1 door kan zetten naar jouw Jira of Azure DevOps omgeving.

jason-goodman-vbxyFxlgpjM-unsplash

Besteed jouw PI-event integraal uit

Wij nemen de organisatie van jouw PI event uit jouw handen en verzorgen alles van A tot Z. Van voorbereiding tot en met de nazorg. We gebruiken hiervoor een vast draaiboek dat al ver voor het PI event in actie komt. In de voorbereiding zorgen we dat alle sessie voorbereidt zijn en alle koppelingen tot stand komen. Tijdens het PI event komen we met consultants/facilitators om de sessies te begeleiden en zal er technische support aanwezig zijn. Bovendien zorgen we ook nog voor inspirende spreker(s) en leuke sessies/oefeningen om de teamspirit binnen jouw teams te versterken.

 

We gebruiken een vaste prijs voor jouw PI event. Doordat het aantal teams/deelnemers, de locatie, de reis- en verblijfkosten, en dergelijke een grote invloed hebben op de kosten, is het last om hier een vast prijs voor te geven. Op basis van een intakegesprek, waarin we de omvang en de scope bepalen, zullen we een gerichte prijsopgave maken. Of draai het om: vertel ons jouw budget en we bepalen samen wat we binnen dit budget kunnen doen.