Leer met en van elkaar op het gebied van Portfolio Management

Portfolio Management lunch sessie

Dompel jezelf onder in de geheimen van effectief portfoliomanagement tijdens onze lunchsessies. Laat je meeslepen door inzichten van externe gastsprekers, verrijk je kennis in interactieve breakout sessies en rond af met een smaakvolle lunch en een kans om te netwerken. Grijp deze unieke gelegenheid aan om te leren, ervaringen te delen en waardevolle relaties op te bouwen.

Portfolio Management bij Rabobank

Op de lunchsessie van 8 december 2023 vertelt Sabine Scheepstra (Chapter Lead Digital transformation Retail NL bij Rabobank) hoe over de gehele bank met dezelfde prioriteiten worden gewerkt. Tijdens haar presentatie zal ze ons meenemen in hoe strategisch refinement binnen de Rabobank de randvoorwaarden voor agile portfoliomanagement creëert en hoe lean forcasting wordt ingezet om op strategisch niveau binnen de bank de juiste portfoliokeuzes te maken.

Daarnaast delen we vanuit Xeleron de eerste inzichten van ons onderzoek onder meer dan 100 portfoliomanagers in Nederland en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen. Natuurlijk is er altijd ruimte voor de break-outs om onderling kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen. We sluiten af met een heerlijke Indiase lunch van Dhaba Delft.

Ben je zelf actief betrokken bij het strategisch portfoliomanagement, draag je managementverantwoordelijkheid voor (agile) portfoliomanagement of wil je geïnspireerd worden op dit onderwerp?

 

Ben jij (portfolio)manager, directeur, CIO, Manager ICT, Business controller, Business Line Manager, Head of PMO, Productmanager of anderszins betrokken bij het Portfoliomanagement?

 

Dan heten we je van harte welkom om aan te schuiven bij ons op kantoor in Delft. Wij zullen onze kennis en ervaringen delen en daarnaast is er de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren over portfoliomanagement. Mis het niet en schuif gezellig bij ons aan!

Programma


09:30 - 10:00 Inloop en registratie met koffie
10:00-10:15 Welkom en opening door dagvoorzitter
10:15-11:00 Sabine Scheepstra, Chapter Lead Digital transformation Rabobank
11:00-11:15 Korte koffiepauze
11:15-12:00 Break out sessies
12:00-12:15 Afronding door dagvoorzitter en start lunch
12:15-13:00 Lunchbuffet verzorgt door Dhaba Delft

Wij organiseren deze community events in samenwerking met onze partner Prowareness.